AALTO TUULI SUP Tule keinuttelemaan laineilla!

UUSI WHATS APP RYHMÄ

Tasapainosi kehittyy kaikilla osa-alueilla! Rakkaudesta lajiin. VAIN 13e /1,5 tuntia

Paikka Rauhaniemi Kansankylpylä edusta, vaatii reippaan pohjoistuulen, näin upeita päiviä on vain vähän.  Emme melo matkaa, rannan edessä parhaat aallot, silti turvallista. Saat LÄMPIMÄT märkäpukuvarusteet, pelastusliivit. Puvut kelluttaa voimakkaasti, ei kramppeja! Tämä on siis wats up ryhmä, ei sitoutumispakkoa. Laita teksiviesti niin lisään ryhmään, Mennään rennosti.

– varusteet 3 e (märkäpuku jne), lauta 10e. HALPA!
– kesto 1,5-2,5 t (mitä nyt jaksaa)
– vaatimus uimataito, perusterve, kohtalainen tasapaino, voi mennä polvillaan
– syksyllä mahdollisesti retki Porin Yyteri tai Viro

www.facebook.com/SupTampere

Laita tekstiviesti 050 306 6892  GDPR asetukseen ja copyright asiaa whats up. Kohta kolme. Seuraa linkkiä.
myrsky suppailu
Aalto- tuuli sup -Sup Tampere

SUP SURFFIA HIIDENMAA (Viro) KALANA- VOIN JÄRKÄTÄ RETKEN

”Myrskyn jälkeen aallot jäi ja tuuli tyyntyi vähitellen ja kun pohjan muoto oli sopiva mahdollisti tämä 15-30s laskuja. Tietysti edellyttäen kun ajoitus kohdallaan. Osa meni polvillaan ja mahallaan. Koko päivä meni vedessä.”

https://www.facebook.com/SupTampere/videos/626459141070368/

Youtube Sup Tampere video

Paikka on Hiidemaan tuulisin, saaren kärjessä Itämeren rannalla Suomen vastapäätä.  Lähistöllä muitakin rantoja tuulen suunnan mukaan voi vaihtaa. Lomakylä siisti ja ok ja juhannus oli rauhallinen.

Samalla reisulla tsekattu kolme muuta surf-kite-sup paikkaa Saarenmaa- Viro- Hiidenmaa akselilla. Surf paikoissa lautavuokraus ei ole ihmeen halpaa sit kuitenkaan ..tunti alkaen 10-20e..

Jos kiinnostusta on tai ryhmä löytyy voin järkätä reissun Kalanaan, poikkeamme myös Tallinnan rannoilla. Matkat ja mökit vuokraus itse. Multa saa laudat. Kimppakyydillä tai bussi jne… katsotaan sitten.