SOUTUVENE VUOKRAUS TAMPERE 

Vuokralla soutuvene, kumivene, myös kalastus- ja teknikkaopastus ja väleineitä vuokran. Näsijärvellä on hyvät kalapaikat ja kivoja saaria sekä upeat maisemat. Sekä suosittuja saunoja.


SOUTUVENE VUOKRAUS

Soutuvene on vuokrattavissa Rauhaniemen rannassa Näsijärvellä. Pituus 5 m, kaksi hankainpaikkaa, saat tarvittaessa lisäairot. Veneeseen max 3 henkilöä. Lisähinnasta myös sähköperämoottori täydellä akulla. Ajo-aika  yli 3 tuntia.. aallokossa hupenee tosi nopeasti. 

Mikäli haluat siirtää veneen muualle peräkärry vrk 20/e päivä. Minimi vuokra 4 vrk ja palautus samaan paikkaan omatoimisesti. 

HINTA
  • 2 tuntia 15 e
  • 3 tuntia 20 e
  • 1 päivä 45 e
  • 2 vrk  55 e
  • 3 vrk 60 e
  • 4 vrk 70 e
  • 7 vrk 100e
  • Mikäli haluat käyttää säännöllisesti tehdään käyttösopimus ja hinta on edullinen !
  • Sähköperämoottori 30 e/kerta + venevuokra.  Pidempi vuokraus sopimuksen mukaan. Halpenee selkeesti suhteessa vrk hintaan, kysy.
  • lisäairot 10e
KUMIVENE VUOKRAUS TAMPERE

Kumivenessä on ilmalla täytettävä V pohja ja se on osastoitu. Vain pidemmät vuokraukset, min 4 vrk. . Saat lyhyemmäksikin mutta hinta sama. Kumiveneeseen mahtuu kolme henkilöä, mutta kaksi suotava. Voit laitta myös pienen moottorin max 5 hp. Mikäli haluat siirtää kumivenettä täytettynä peräkärry vrk 20/e päivä. Minimi vuokra 4 vrk ja palautus samaan paikkaan omatoimisesti.

HINTA

– 4 vrk 60 e
– 7 vrk 100e
– pidemmät ajat edullisesti sopimuksen mukaan.

VUOKRAUSOHJEET

Ota vakuutus kuljetuksissa, siirrossa tai varaudu vahingon tultua korvaamaan ne käyvän arvon tai korjauskulujen mukaan. Ei ulkoimaille ilman lupaa. Vuokraan harkinnan mukaan pidemälle kuin Pirkanmaalle. Sama koskee myös siirroissa veteen tai vedestä sekä käyttöä vesialueella ja rantautumisissa. Muutamasta naarmusta ei tietenkään veloitusta. Olet vastuussa säilytyksestä käytön aikana. Varmista ettei varasteta.

Tarvitsen vuokrasopimukseen voimassa olevan yhtystiedot, sotu, käyttöpaikan sekä voin kysyä luottotiedot. Henkilöllisyys pitää todistaa ajokortilla tai passilla. Veneitä ei saa luovuttaa, vuokrata kolmansille osapuolille. Tutustu veneilyn säännöksiin. Veneessä ei ole kulkuvaloa, päivä käyttö mikäli sinulla ei itsellä ole. 

Näsijärvi virtaa kosken kautta Pyhäjärveen, tutustu tai kysy etukäteen missä paikka on. Huomio sääolot, tuuli ja ukkonen.

MUUTA

Veneet eivät ole uusia. Pelstusliivit 5 e ja ovat vuokratesssa pakolliset.  Jos ei ota minulta, sitoutuu käyttämään omia vuokrasopimuksessa.  Hommaa kalstuslupa itse.

Naviogaatioohjelma;  https://www.sailmate.fi/fi/

Tämä hyvä. 112 Suomi -mobiilisovellus nopeuttaa avunsaantia hätätilanteessa. Kun soitat hätäpuhelun sovelluksen kautta, se välittää sijaintitietosi hätäkeskukseen automaattisesti.. 

SAUNOJA

Rauhaniemi kansankylpylä..
Kaupinojan sauna

KALASTUSVÄLINEITÄ

Erilaisia uisteluvapoja vuokralla, mm. ison hauen uisteluun sopivat kelat paksuilla siimoilla sekä kuhauisteluun soveltuvat herkemmät vavat ja uistimet.  Lisäksi tukeva haavi. Alkaen 20 e/vrk . Kuvat maksaa jos hukkaa. Mato-onget 5 e kerta. Hommaa kalstusluvat !

KALASTUSOPASTUS / VENEKUSKI

Haluatko oppia kalastuksen salaisuuksia tai tekniikkaa? Voin opastaa. Voin toimia myös venekuskina (sähkömoottorin kanssa) Alkaen 65e /2 tuntia. Max 3 henkilöä. Säävaraus.

PÄÄSIVU-ALKUUN